ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Α. Αποστολές Προϊόντων
1. Η ariagni-eshop.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με χρέωση 3,50 € και ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 100,00 € σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας με την ταχυμεταφορική ACS.

2. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες (εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών) από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους, σύμφωνα πάντα και με τη διαθεσιμότητα, που αναφέρεται στη σελίδα του προϊόντος.

3. Ενδέχεται ο ανωτέρω χρόνος αποστολής να είναι μεγαλύτερος στις περιόδους εκπτώσεων, καθώς και ενόψει ειδικών προωθητικών γεγονότων (Black Friday) εξαιτίας του αυξημένου όγκου των αποστολών, που πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Β. Αποστολές στην Κύπρο & στο εξωτερικό
Η χρέωση της αποστολής και ο χρόνος παράδοσης εξαρτώνται από τη χώρα προορισμού. Παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2310 664565 ή στο ariagni1@gmail.com για περαιτέρω πληροφορίες.

Γ. Πότε αποστέλλεται η παραγγελία μου
1. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από 2-4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους, σύμφωνα πάντα και με τη διαθεσιμότητα που αναφέρεται στη σελίδα του προϊόντος.

2. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης και, στη συνέχεια, θα ενημερώνεστε για την κατάσταση της μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας courier, εφόσον καταχωρήσετε τον αριθμό tracking της παραγγελίας σας.

3. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Δ. Συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορων
Η αποστολή των παραγγελιών σε Ελλάδα γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS

Ε. Χρόνοι παράδοσης
1. Όλες οι αποστολές παραδίδονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας την επόμενη ημέρα με εξαίρεση ορισμένους πιο απομακρυσμένους προορισμούς και στα νησιά, για τους οποίους απαιτούνται 2-4 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής και την παράδοση στην εταιρία ταχυμεταφορών.

2. Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο ariagni1@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2310664565 και 6974346689 για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πορεία της αποστολή σας.

3. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

4. Ενδέχεται ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης να είναι μεγαλύτερος στις περιόδους εκπτώσεων, καθώς και ενόψει ειδικών προωθητικών γεγονότων (Black Friday) εξαιτίας του αυξημένου όγκου των αποστολών, που πρέπει να διεκπεραιωθούν

ΣΤ. Κόστη Αποστολής
1. Το κόστος της αποστολής του προϊόντος υπολογίζετε αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αφού πρώτα επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε ή τον τρόπο αποστολής.

2. Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι στα 3,50 € και ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 100,00 €.

3. Για την παραλαβή του προϊόντος από το φυσικό μας κατάστημα δεν επιβαρύνεστε με καμία χρέωση.

4. Είδη με μεγαλύτερο όγκο και βάρος, μπορεί να έχουν διαφορετικά έξοδα αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ειδικά υπολογισμός ανάλογα με τον όγκο και το βάρος του δέματος και θα ενημερωθείτε σχετικά.

Ζ. Έξοδα Τελωνείου για Χώρες εκτός Ε.Ε.
1. Οι τελωνειακοί δασμοί ή άλλα έξοδα εισαγωγής, τα οποία συνδέονται με την αποστολή προϊόντων σε χώρες εκτός Ε.Ε. και τα οποία υπολογίζονται, όταν το δέμα φτάσει στη χώρα προορισμού, θα πρέπει να καταβληθούν από εσάς.

2. Η ariagni-eshop.gr δεν είναι σε θέση να έχει πλήρη εικόνα αναφορικά με αυτά τα έξοδα, ούτε μπορούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το τελικό ποσό της σχετικής επιβάρυνσης σας, καθώς η πολιτική των τελωνείων διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα. Σας συμβουλεύουμε, πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, να επικοινωνήσετε με ένα τελωνειακό γραφείο, που δραστηριοποιείται στη χώρας διαμονής σας.

Η. Διαφορετική διεύθυνση παράδοσης
Μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης, σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο, κατά το στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Θ. Απουσία κατά την ώρα της παράδοσης
1. Αν απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας της ACS Courier, θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να προγραμματιστεί εκ νέου η παράδοση του προϊόντος σε ώρα, που θα σας εξυπηρετεί περισσότερο.

2. Η ariagni-eshop.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν σφάλματα στη συνεννόηση μεταξύ του πελάτη και της ταχυμεταφορικής εταιρίας, η οποία έχει αναλάβει τη μεταφορά και παράδοση του προϊόντος.