με τη γοητεία και την αξία του μοναδικού...

Λίγα λόγια για εμάς

Σε μια εποχή που οι δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον του πλανήτη πληθαίνουν καθημερινά εξ αιτίας της αλόγιστης χρήσης και κατάχρησης του φυσικού πλούτου της Γης μας, η “άλλη” προσέγγιση και η εκ νέου ανάδειξη της φύσης σε ανεκτίμητη αξία, γίνεται σήμερα στάση ζωής.

Ο δικός μας τρόπος να δηλώσουμε την αγάπη και το σεβασμό μας στη ζωή και τη φύση, είναι η χρησιμοποίηση των υλικών που συναντάμε γύρω μας, με τρόπο που να αναδεικνύει την απίστευτη ποικιλία τους, να προβάλλει την ατέλειωτη σειρά από υπέροχους συνδυασμούς σχημάτων και χρωμάτων που τα χαρακτηρίζει και να υπενθυμίζει τη μεγαλοφυή απλότητα της τελικής τους φόρμας.

Από χρόνια συγκεντρώναμε διάφορα φυσικά υλικά – χωρίς καλά καλά να είμαστε σίγουροι για την πρόθεση – με την αίσθηση μιας ακαταμάχητης έλξης, σχεδόν πρόκλησης και πειρασμού, γι΄ αυτά. Μέχρι τη στιγμή που φτιάχτηκαν, με αγάπη και μεράκι, οι πρώτες μας συνθέσεις.

Με πέτρες και ξύλα, άμμο της θάλασσας, βότσαλα, ξερόκλαδα, μέταλλα παλιά ή καινούργια, με πηλό και μπογιές, με σύγχρονα ή παλαιότερα υλικά είναι φτιαγμένες οι συνθέσεις και τα αντικείμενα τέχνης που σας προτείνουμε.

Χρηστικά ή διακοσμητικά, σε φόρμες απλές ή πιο σύνθετες, κάθε ένα τους διαφορετικό, μοναδικό, είναι όλα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας να σας προσφέρουμε δημιουργίες που θα κοσμήσουν κάθε χώρο με ξεχωριστό τρόπο.

Το φυσικό μας κατάστημα λειτουργεί στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 46 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης